Dit ben ik

Wat super tof dat je op mijn site terecht gekomen bent. Omdat het leuk is om te weten wie er nu eigenlijk achter die camera verstopt zit, zal ik dat hier vertellen. 

Mijn naam is Prisca Suijkerbuijk, thuis noemen ze me regelmatig Picca, vandaar de naam Picca Shoots. Zolang ik me kan herinneren ben ik al bezig met fotografie. Inmiddels is mijn passie zover uitgegroeid dat ik mezelf fotograaf durf te noemen. Ik ben moeder van 3 mooie jongens, waar we inmiddels al duizenden foto’s van hebben. Je komt ze op deze site regelmatig tegen. 

 

Klik

Uit ervaring kan ik inmiddels vertellen dat ik de mooiste foto’s maak als er een klik is tussen mij en degene die ik fotografeer. Gelukkig lukt dit vrijwel altijd.

Met een enthousiaste en open houding maak ik gemakkelijk contact. Voor het contact met kinderen helpt het dat ik een beetje gek ben of in ieder geval soms lekker gek kan doen. Voor je het weet klikken we samen een prachtige foto shoot bij elkaar.

Zorgzaam en creatief

Naast Picca Shoots werk ik bij een zorginstelling en houd ik me bezig met alle elementen van personeelsplanning. Van capaciteitsplanning, tot roosteren, tot flexinzet. Veel rekenen en beleid maken. Mijn fotografie is een fantastische creatieve tegenhanger van mijn vooral rationele beroep.

Passie

Mijn lijfspreuk op de middelbare school was al: “Doe wat je wilt doen, maar doe het met passie!”

Die spreuk past me nog steeds. Dat zal je ervaren tijdens een shoot met mij. Altijd bereid dat stapje verder te gaan voor het perfecte shot. Op mijn buik in de modder, geen probleem als ik de perfecte foto voor me zie dan ga ik hem maken.  

Kinderen

Shooten met kinderen erbij is het allerleukst, omdat het lekker spontaan blijft en kinderen in hun eigenheid de mooiste echte momenten creëren. Deze momenten vinden en bevriezen is de kroon op mijn werk. Tijdens een shoot met kinderen creëren we dan ook altijd een ontspannen sfeer en proberen we het “moeten” zo min mogelijk te laten zijn. Zonder allerlei voorbedachte poses zijn ze vaak al leuk en mooi genoeg!